ES
/
EUS
/
EN
ERREZETAK
ERRESERBAK
MENU
ERREZETAK
ERRESERBAK
MENU
MENU ERREZETAK
Errezetak
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
Bigarren platerak, arraina
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
Bigarren platerak, haragia
KAFEAK
Kafeak
KOKTELAK
KOKTELAK
KONFITERIA
Konfiteria
LEHENENGO PLATERAK
Lehenengo platerak
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
Ogia eta okindegiko prestakinak
SARRERAK ETA ENTSALADAK
Sarrerak eta entsaladak
Próximamente ...
Familia
ABERASTUTAKO OGIAK
ARRAINAK
ARROZAK
AZKENBURUKOAK
BARAZKIAK
HARAGIAK
HIDRATAZIO HAUNDIKO OGIAK
HORNIDURA
KAFEAK
KOKTELAK
LAPIKOKOAK
PASTA
PATATAK
PLATERAK BEZEROAREN AURREAN
PUDINA
SALTSAK
SANDWICHAK ETA OGITARTEKOAKS
SARRERA HOTZAK
ZIZKA MIZKA BEROA
ZOPAK
Barazkiak
Beganoak
Bilatu
Errezetak
Anterior
1
2
3
4
5
…
24
Siguiente
PIPERRAK IDI-ISATSEZ BETEAK
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
Bigarren platerak, haragia
PICHÓN DE MONTE
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
Bigarren platerak, haragia
60 min
BASATXERRI AZPIZUNA, "JOSPER" TXINGARR-LABEAN ERREA, AZAFRANEZKO PASTA FRESKOA ETA PERRETXIKOAK (Degustazioa anoa 1/2)
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
Bigarren platerak, haragia
FUMETA
SALDAK ETA HONDOAK
LASAGNA FLORENTZIARRA (Barruko menua)
PASTA
Sarrerak eta entsaladak:
Sarrerak eta entsaladak
Lehenengo platerak:
Lehenengo platerak
MAKARROIAK ETXEKO ERARA
PASTA
ODOLOSTE GOZOAREKIN BETETAKO UNTXIA ROMESKUAREKIN ETA GARAGARDO BELTZEZKO ZUKUAREKIN
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
Bigarren platerak, haragia
OKIN-PATATAK
HORNIDURA
ORBURUAK MUXILEKIN SALTSA BERDEAN
BARAZKIAK
Sarrerak eta entsaladak:
Sarrerak eta entsaladak
Lehenengo platerak:
Lehenengo platerak
PIL-PIL SALTSA
SALTSAK
TRUFA AZKARRA
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
45 min
ODOLOSTE KROKETATXOA
ENTRÊCOTE-A PATATA ETA PIPERREKIN (Degustazioa: anoa 1/2)
HARAGIAK
Sarrerak eta entsaladak:
Sarrerak eta entsaladak
Lehenengo platerak:
Lehenengo platerak
THAI OILASKOA (Degustazioa: anoa 1/2)
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
Bigarren platerak, haragia
HABIA FORMAKO TAILUAK, PERRETXIKO ERLATEGIKO KREMAZKO ARRAUTZA FALTSUEKIN.
PASTA
Lehenengo platerak:
Lehenengo platerak
Iradokizunak
HIRU BAKAILU
ARRAINAK
Bigarren platerak, arraina:
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
TXERRI-HANKA KURRUSKARIAK AHATE PAPARRAREKIN ETA TXITXIRIO-PUREAREKIN
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
ARTOZKO TORTOA , GUAKAMOLEA ETA IZOKIN MARINATUAREKIN (MENU DEGUSTAZIOKO APERITIBOA)
SARRERA HOTZAK
Sarrerak eta entsaladak:
SARRERAK ETA ENTSALADAK
PASTEL GORRINGOA
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
AZKENBURUKOAK