ES
/
EUS
/
EN
ERREZETAK
ERRESERBAK
MENU
ERREZETAK
ERRESERBAK
MENU
MENU ERREZETAK
Errezetak
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
Bigarren platerak, arraina
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
Bigarren platerak, haragia
KAFEAK
Kafeak
KOKTELAK
KOKTELAK
KONFITERIA
Konfiteria
LEHENENGO PLATERAK
Lehenengo platerak
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
Ogia eta okindegiko prestakinak
SARRERAK ETA ENTSALADAK
Sarrerak eta entsaladak
Próximamente ...
Familia
ABERASTUTAKO OGIAK
ARRAINAK
ARROZAK
AZKENBURUKOAK
BARAZKIAK
HARAGIAK
HIDRATAZIO HAUNDIKO OGIAK
HORNIDURA
KAFEAK
KOKTELAK
LAPIKOKOAK
PASTA
PATATAK
PLATERAK BEZEROAREN AURREAN
PUDINA
SALTSAK
SANDWICHAK ETA OGITARTEKOAKS
SARRERA HOTZAK
ZIZKA MIZKA BEROA
ZOPAK
Barazkiak
Beganoak
Bilatu
Errezetak
Anterior
1
2
3
4
5
…
24
Siguiente
SAN MARCOS TARTA
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
TXAHAL-MIHIA SALTSAN
HARAGIAK
FUMETA
SALDAK ETA HONDOAK
OILASKO URDAIAZPIKOTXOAK WHISKYAREKIN
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
Bigarren platerak, haragia
45 min
ZAPO-BURRUNTZIA "JOSPER" IKATZ LABEAN ERREA PIPARRAK ETA ALIOLI BELTZA(detazioa: anoa 1/2 )
ARRAINAK
Bigarren platerak, arraina:
Bigarren platerak, arraina
BAKAILAO ETA PIPER BERDE LOREA
ARRAINAK
Bigarren platerak, arraina:
Bigarren platerak, arraina
70 min
FISKESUPPE (Arrain sopa Norvegiarra)
ZOPAK
Sarrerak eta entsaladak:
Sarrerak eta entsaladak
Lehenengo platerak:
Lehenengo platerak
GURIN KREMA KONFITATUA
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
Konfiteria:
Konfiteria
TXOKOLATE MOUSSE-a
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
SAN PRUDENTZIO
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
KUBAKO ARROZESNEA
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
LIMOI KREMA
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
3 h
POP- TXOKO
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
Azkenburukoak
PORRU ERREAK AZALORE BESAMELAREKIN
BARAZKIAK
Sarrerak eta entsaladak:
Sarrerak eta entsaladak
Lehenengo platerak:
Lehenengo platerak
BAKAILAO KOKOTXAK PIL-PIL ERARA PIPERRADAREKIN
ARRAINAK
Bigarren platerak, arraina:
Bigarren platerak, arraina
Iradokizunak
ERRABOILOA TXERRI-MUTUR RISOTTOAREKIN ETA PERREXIL MERENGEAREKIN (Degustazioa: anoa 1/2)
ARRAINAK
Bigarren platerak, arraina:
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
TXERRI- ETA ALBERJINIA- BROXETAK PIPERBELTZ BERDE SALTSAREKIN (EP)
HARAGIAK
Bigarren platerak, haragia:
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
PATATAK SALTSA BERDEAN
PATATAK
Sarrerak eta entsaladak:
SARRERAK ETA ENTSALADAK
Lehenengo platerak:
LEHENENGO PLATERAK
ESTALDURA ZURIKO BAVAROISA ARDO-UDAREEN XAFLETAN BILDUTA
AZKENBURUKOAK
Azkenburukoak:
AZKENBURUKOAK