ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

OILASKOA CHILINDRON ERARA

14/12/2023

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Oilaskoa
1.5 kg
Tipula
0.15 kg
Berakatza, burua
0.20 ud
Piper berdea
0.10 kg
Piper gorria
0.15 kg
Sukaldeko ardo zuria
0.075 l
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0.075 l
Piperrauts gozoa
15 g
Maizena
0.015 kg
Patata
0.50 kg
Perrexil-sorta
0.10 ud
TOMATE-SALTSA
0.25 l
HONDO ZURIA
1.0 l

Osagaiak: TOMATE-SALTSA - 0.25 l

Elaborazioa

  • Garbitu eta zatitu oilaskoa ragut bat egiteko.
  • Moztu barazkiak paisanan, hornidura gisa erabiliahal izateko.
  • Txikitu perrexila.
  • Tomate saltsa egin.
  • Barazkiak sueztitu.
  • Piperahutsetatau eta gatzatu oilaskoa.Erregosi
  • Gehitu oilaskoa barazkiei eta piperrahutsa bota,kontus ez erretzen.
  • Bota ardo txuria eta lurrundu.
  • Lurrunduta,gehitu tomate saltsa eta ondo txuria.
  • Lago egosten.Artu irinarekien trinkotu saltsa
  • Patatak txuritu, moztu dadotan eta frijitu.
  • Jarri oliaskoa saltsan erretilu batean, bota patata frijituak eta perexila.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
170.33kcal
Karbohidratoak
0.99g
Proteinak
0.09g
Koipeak
18.45g
Koipeak
18.45g
Zuntza
0.02g
Gantz azido aseak
2.22g
Gantz azido monoasegabeak
3.79g
Gantz azido poliasegabeak
11.7g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
2.36mg
Burdina
2.03mg
Zinka
2.21mg
A bitamina
0.81ug
C bitamina
0.28g
Azido folikoa
0.1ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.