ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HANBURGESA (GORDINAK)

12/02/2024

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1,2 kgren baliokide direnak

Haragi txikitua
0,75 kg
Tipula
0,20 kg
Berakatza, burua
0,30 ud
Perrexil-sorta
0,10 ud
Esnea
0,15 l
Ogi barra
0,50 ud
Arrautzak
2,00 ud
Gatz mehea
0,01 kg
Piperbetz zuri ehoa
3,00 g

Elaborazioa

  • Txikitu baratxuria eta tipula brumuasean, suestitu eta soberako gantza kendu.
  • Ogi sikua zatitu eta esne epeletan jarri.Ondo txikitu eta nahastu.
  • Haragi xehetuari gehitu barazkiak, arrautzak,perrexil xehetua,esnea eta ogi nahasia, gatza eta piperhuats zuria.
  • Ondo nahastu dena.
  • 110-120 gramotako pelotatxoak egin, eta hamburgesak egiteko tramankuluarekin forma eman

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
3.57kcal
Karbohidratoak
0.73g
Proteinak
0.13g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.14ug
C bitamina
0.42g
A bitamina
0.03ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.04mg
Kaltzioa
0.53mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.04g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.