ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

FUMETA

19/04/2023

min

FAMILIA: SALDAK ETA HONDOAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Ura
1,20 l
Tipula
0,20 kg
Porruak
1,00 ud
Perrexil-sorta
0,10 ud
Arrain hezurrak
0,30 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Zuritu eta zatitu barazkiak zati handitan. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Ipini marmita batean osagai guztiak eta ur hotzarekin bete.
  • Sutara eraman irakin arte.
  • Bitsatu irakiten duenean.
  • Irakin su txikian 40-45 minutuz.
  • Iragazi.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
1.2mg
Burdina
1.2mg
Kaltzioa
1.2mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.