ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SAN MARCOS TARTA

01/11/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA)
1.0 kg
MOZKORTZEKO ALMIBARRA
0.30 l
ESNE-GAIN HARROTUA
1.0 l
PASTEL GORRINGOA
0.50 l
Azukrea
0.20 kg
Sagar-jelatina
0.20 kg

Osagaiak: BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA) - 1.0 kg

Osagaiak: MOZKORTZEKO ALMIBARRA - 0.30 l

Osagaiak: ESNE-GAIN HARROTUA - 1.0 l

Osagaiak: PASTEL GORRINGOA - 0.50 l

Elaborazioa

ELABORAZIOA

- Pastel gorringoa

- Plantxako bizkotxoa

- Esne gain azukreduna

- Ispilutxoa

MUNTAKETA

- Oinarrian  bizkotxozko disko mozkortu bat ipini.

- Bizkotxoaren gainean gorringozko geruza fin bat jarri.

-  Gorringoaren gainean, azukredun esne gaina banatu,  pastel-mahukaren laguntzarekin.

- Ondoren, jarri bizkotxozko bigarren diskoa, gorringozko geruza fin batekin mozkortuta.

- Gorringoaren gainean, azukredun esne gaina banatu, mahukaren laguntzarekin.

- Hirugarren bizkotxo-diskoaren gainazalean, zabaldu pastel-gorringoa, azukreztatu eta erre.

- Hirugarren diskoa azukredun esnegain muntatuaren gainean jarri.

- Mokozabalaren laguntzarekin, tartaren alboetan esne-gain azukredun geruza fin bat ipini.

- Alboetan aljendra granillo txigortua itsatsi.

- Dizdira eman sagar gelatinarekin.

- Mahuka eta ahoko kizkurra erabiliz, gainazala esnegainezko botoiekin apaindu.

 

ZERBITZUA

- San Markos zatia karameluzko hariekin apaindu daiteke.

- Plateraren alboan bi lerro paralelo egin txokolate-saltsarekin.

- Eta behean beste bi lerro paraleloan perpendikularrean.

- Banillazko izozki-bola batekin lagun daiteke.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
861.84kcal
Karbohidratoak
215.57g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
6.18g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
1.66mg
Burdina
0.99mg
Zinka
0.58mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.