01/11/2022
arrautzak
glutena
esnea
ELABORAZIOA
- Pastel gorringoa
- Plantxako bizkotxoa
- Esne gain azukreduna
- Ispilutxoa
MUNTAKETA
- Oinarrian bizkotxozko disko mozkortu bat ipini.
- Bizkotxoaren gainean gorringozko geruza fin bat jarri.
- Gorringoaren gainean, azukredun esne gaina banatu, pastel-mahukaren laguntzarekin.
- Ondoren, jarri bizkotxozko bigarren diskoa, gorringozko geruza fin batekin mozkortuta.
- Gorringoaren gainean, azukredun esne gaina banatu, mahukaren laguntzarekin.
- Hirugarren bizkotxo-diskoaren gainazalean, zabaldu pastel-gorringoa, azukreztatu eta erre.
- Hirugarren diskoa azukredun esnegain muntatuaren gainean jarri.
- Mokozabalaren laguntzarekin, tartaren alboetan esne-gain azukredun geruza fin bat ipini.
- Alboetan aljendra granillo txigortua itsatsi.
- Dizdira eman sagar gelatinarekin.
- Mahuka eta ahoko kizkurra erabiliz, gainazala esnegainezko botoiekin apaindu.
ZERBITZUA
- San Markos zatia karameluzko hariekin apaindu daiteke.
- Plateraren alboan bi lerro paralelo egin txokolate-saltsarekin.
- Eta behean beste bi lerro paraleloan perpendikularrean.
- Banillazko izozki-bola batekin lagun daiteke.
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.