ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ESNE FRIJITUAK

17/07/2023

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Esnea
1.0 l
Arrautzak
5.0 ud
Azukrea
0.13 kg
Maizena
0.080 kg
Kanela-zotz
10 g
Limoiak
0.020 kg

Elaborazioa

 

ELABORAZIOA:

- Esne litrotik dezilitro bat erreserbatu gutxi gorabehera, gainerakoa irakiten jarri, kanelarekin eta limoi oskolarekin usainduz.

- Alde batera utzi maizena, azukrea eta erreserbatu genuen esne apurra, eta irabiatu hagaxkarekin, pikor guztiak desegin arte.

- Gehitu 4 gorringoak eta arrautza eta irabiatu nahasketa homogeneizatu arte (irabiatu gutxi, arrautzak kolorea galtzen baitu gehiegi irabiatzean.

- Gehitu maizenaren nahasketa horri esne beroa eta pasatu txinotik, balizko kumoak kentzeko.

- Jarri nahasketa sutan irakiten eta lodi egon arte, hagazkaz astintzeari utzi gabe, erraz heltzen baita.

- Behin egosita, zabaldu ondo garbitutako gainazal baten gainean eta eragin hoztu arte edo ontzi batean sartu, filmatu eta eraisgailuan hoztu.

MUNTAKETA

- Hotz dagoenean, moztu, frijitu eta xukatu.

ZERBITZUA:

- Azukrearekin eta kanelarekin apaindu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.15mg
Burdina
0.07mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.