ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HARAGI BOLAK (GORDINAK)

10/06/2024

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 kgren baliokide direnak

Haragi txikitua
0.75 kg
Tipula
0.20 kg
Berakatza, burua
0.30 ud
Perrexil-sorta
0.10 ud
Esnea
0.15 l
Ogi barra
0.50 ud
Arrautzak
2.0 ud
Gatz mehea
0.010 kg
Piperbetz zuri ehoa
3.0 g

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Haragia garbitu eta xehetu.
  • Txikitu baratxuria, tipula eta perrexila brunoisean.
  • Ogi lehorrari azala kendu eta zatitu.

ELABORAZIOA

  • Barazkiak sueztitu soberako olioa kenduz.
  • Ogi lehorra esne berotan jarri, xehatu eta gorde.
  • Haragi xehetuari gehitu barazkiak, arrautzak, perrexil xehetua eta esne eta ogi nahastura.
  • Ondu gatz eta piperbeltz zuriarekin.
  • Ondo nahastu dena nahastura homogeneoa lortu arte (nahastura bigun badago ogi birrindu pixka bat gehitu, aldiz sendo badago esne edo arrautza pixka batekin arindu).

AMAIERA

  • 30 gramoko bolatxoak egin gutxi gorabehera, 180 g. anoako (6/7 bola anoa bakoitzeko).

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
3.57kcal
Karbohidratoak
0.73g
Proteinak
0.13g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Zuntza
0.04g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.53mg
Burdina
0.04mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.03ug
C bitamina
0.42g
Azido folikoa
0.14ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.