Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 kgren baliokide direnak
Haragi txikitua
0.75 kg
Tipula
0.20 kg
Berakatza, burua
0.30 ud
Perrexil-sorta
0.10 ud
Esnea
0.15 l
Ogi barra
0.50 ud
Arrautzak
2.0 ud
Gatz mehea
0.010 kg
Piperbetz zuri ehoa
3.0 g
Elaborazioa
AURREELABORAZIOAK
Haragia garbitu eta xehetu.
Txikitu baratxuria, tipula eta perrexila brunoisean.
Ogi lehorrari azala kendu eta zatitu.
ELABORAZIOA
Barazkiak sueztitu soberako olioa kenduz.
Ogi lehorra esne berotan jarri, xehatu eta gorde.
Haragi xehetuari gehitu barazkiak, arrautzak, perrexil xehetua eta esne eta ogi nahastura.
Ondu gatz eta piperbeltz zuriarekin.
Ondo nahastu dena nahastura homogeneoa lortu arte (nahastura bigun badago ogi birrindu pixka bat gehitu, aldiz sendo badago esne edo arrautza pixka batekin arindu).
AMAIERA
30 gramoko bolatxoak egin gutxi gorabehera, 180 g. anoako (6/7 bola anoa bakoitzeko).
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
3.57kcal
Karbohidratoak
0.73g
Proteinak
0.13g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Zuntza
0.04g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.53mg
Burdina
0.04mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.03ug
C bitamina
0.42g
Azido folikoa
0.14ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.