05/04/2022
arrautzak
glutena
esnea
fruitu oskoldunak
kakahuetea
soja
ELABORAZIOA
Forratu tartaletak txokolatezko ore azukredunarekin.
Laberatu zuritan eta hoztu.
Banatu pralinea hoztuta dagoen tartaletan. Erreserbatu.
Krema ingeles bat egin 125 gr esnegain, 125 gr esne eta 2 gorringorekin.
Gehitu krema ingelesari 100 gr estaldura beltz, 50 gr esnedun estaldura eta 120 gr praline.
MUNTAKETA
Bete tartaletak kremarekin. Hozkailuan gogortzen utzi.
Krispetak tartaleten gainean jarri.
Bota karamelu pixka bat krispetetara.
ZERBITZUA
Plater zuri baten gainean, toffe saltsa batekin marrak egin(irudian ikusten den bezala).
Jarri tartaleta saltsaren gainean.
Alde batean izozki kenefa bat ipini.
Izozkiaren gainean txokolatezko apaindura bat jarri.
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.