ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

Txokolate- praline kremaz eta krispeta karamelatuez betetako tartaleta.

05/04/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

kakahuetea

kakahuetea

soja

soja

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

00 Irina
0.25 kg
Gurina
0.18 kg
Kakaoa
0.020 kg
Glass azukrea
0.10 kg
Esnegaina (harrotzekoa)
0.13 l
Esnea
0.13 l
Estaldura beltza 50%
0.10 kg
Esnedun estaldura
0.050 kg
Arrautzak
2.0 ud
Hur-pralinea
0.22 kg
Krispeta gurina
0.050 kg

Elaborazioa

ELABORAZIOA

Forratu tartaletak txokolatezko ore azukredunarekin.

Laberatu zuritan eta hoztu.

Banatu pralinea hoztuta dagoen tartaletan. Erreserbatu.

Krema ingeles bat egin 125 gr esnegain, 125 gr esne eta 2 gorringorekin.

Gehitu krema ingelesari 100 gr estaldura beltz, 50 gr esnedun estaldura eta 120 gr praline.

MUNTAKETA

Bete tartaletak kremarekin. Hozkailuan gogortzen utzi.

Krispetak tartaleten gainean jarri.

Bota karamelu pixka bat krispetetara. 

ZERBITZUA

Plater zuri baten gainean, toffe saltsa batekin marrak egin(irudian ikusten den bezala).

Jarri tartaleta saltsaren gainean.

Alde batean izozki kenefa bat ipini.

Izozkiaren gainean txokolatezko apaindura bat jarri.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
53.8kcal
Karbohidratoak
5.41g
Proteinak
0.92g
Koipeak
3.15g
Koipeak
3.15g
Zuntza
0.08g
Gantz azido aseak
1.9g
Gantz azido monoasegabeak
1.02g
Gantz azido poliasegabeak
0.11g
Kolesterola
2.8mg
Kaltzioa
24.7mg
Burdina
0.17mg
Zinka
0.17mg
A bitamina
3.32ug
C bitamina
0.1g
Azido folikoa
1.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.