Elaborazioa Egin hiru geruza moldeko txokolatezko bizkotxoarekin edo plantxarekin. Mozkortu eta bete esne gain harrotuarekin eta gehitu anana xehatua. Azken bizkotxo-geruza mozkortuaren gainean, gainazala eta tartaren alboak esnegainarekin lisatu, eta txokolatezko txirbilekin estali erabat. Muntaketa Bete tarta esne gain muntatuarekin eta anana edo gerezi zatiekin almibar lisatu eta hautseztatu txokolatezko txirbilekin. Zerbitzua Tarta zatitzea eta plater lau batean zerbitzatzea, oso ondo doakio kirteneko coulis bat eta fruitu gorriko izozki batPrestatu kakaozko molde-bizkotxoa 100 g irineko ordeztu 25 g irin kakao-hautsarekin eta sartu forma biribileko paper- edo metal-molde batean. Sartu labean, eta utzi hozten
Prestatu ispilu-almibar bat, eta utzi hozten
Harrotu esne-gaina azukrearekin, eta bete mutur kizkurra duen pastelgintzako mahuka bat
Txikitu ginga gorriak eta gorde geroko
Atera bizkotxoa kontu handiz moldetik, eta jarri paper garbiaren gainean, behealdea goraka duela, muntatzen hasteko. Bizkotxoaren lodieraren arabera, ebaki hiru diskotan
Mozkortu pixka bat. Hasi apaintzen esne-gainarekin ezkerretik eskuinera, eta banatu ginga gorriaren dadotxoak gainazal osoan. Jarri gainetik beste bizkotxo-geruza bat, eta mozkortu berriz.