ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

GORBEA TARTA

16/01/2025

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Almendra-xerrak
0,15 kg
PASTEL KREMA
0,50 l
ESNE-GAIN HARROTUA
0,50 l
Glass azukrea
0,18 kg

Osagaiak: PASTEL KREMA - 0,50 l

Osagaiak: ESNE-GAIN HARROTUA - 0,50 l

Elaborazioa

Elaborazioa
- Oinarrizko hostorea egingo dugu.
- Pastel-krema bat egingo dugu.
- Bizkotxo bat egingo dugu.
- Esne gaina jarriko dugu.
Muntaketa
Hostore diskoa.
Pastelgintzako krema-geruza.
Bizkotxo mozkortuaren diskoa.
Esne gain muntatuaren geruza.
Hostore diskoa.
Estali alboak esnegainarekin eta xerratutako almendra-geruzarekin.
Hautseztatu gainazala glass azukrearekin edo bainu-gozokiarekin.
Zerbitzua
Milorria muntatu ondoren, egoki deritzogun dekorazioarekin platereratuko dugu.taia:

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
276.75kcal
Karbohidratoak
30.65g
Proteinak
6.3g
Koipeak
15.9g
Koipeak
15.9g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.07mg
Kaltzioa
0.15mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
1.2g
Zuntza
3.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.