ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

GAZTA TARTA (1. FORMA)

22/01/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Azukrea
0.21 kg
BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA)
0.20 kg
Zabaltzeko gazta (Philadelphia)
0.50 kg
Esnea
0.42 l
Gelatina colas de pescado
6.5 g
Esnegaina (harrotzekoa)
0.42 l

Osagaiak: BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA) - 0.20 kg

Elaborazioa

  • Berridratatu gelatinak
  • Prestatu nahi dugun moldea (basean bizkotxo diskoa eta izkinetatik plastikozko zinta).
  • Nahastu esnea, gazta eta azukrea eta ipini sutan desegiten.Urtu horretan gelatina,
  • utzi epeltzen.
  • Elkartu esnegain erdi harrotuarekin eta bete moldea.
  • Behin eginda apaindu franbuesazko koulis gelatinarekin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
242.59kcal
Karbohidratoak
60.68g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
1.74g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.36mg
Burdina
0.18mg
Zinka
0.06mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.