Forratu molde bat sableux orearekin, zulotxoak egin eta bete babarrunekin zurian egosteko. Labetik atera,kendu babak eta bete pastel kremarekin. Honen gainean jarri sagarra zurituta eta xerratan modu onean. Hautseztatu azukrearekin eta laberatu. Behin eginda eta hotza dagoenean disdiratu arbeletxeko-marmeladarekin.
Laberatu190º C-tan.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
418.95kcal
Karbohidratoak
104.79g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.36mg
Burdina
0.55mg
Kaltzioa
0.88mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
3.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.