ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SAGAR TARTA

29/10/2023

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Errege sagarrak
0,50 kg
Azukrea
0,40 kg
Arbeletxeko-marmelada
0,20 kg
PASTEL KREMA
1,00 l
SABLE OREA I
0,50 kg
HOSTORE MOZKETAK
0,50 kg

Osagaiak: PASTEL KREMA - 1,00 l

Osagaiak: SABLE OREA I - 0,50 kg

Elaborazioa

  • Forratu molde bat sableux orearekin, zulotxoak egin  eta bete babarrunekin zurian egosteko. Labetik atera,kendu babak eta bete pastel kremarekin. Honen gainean jarri sagarra zurituta eta xerratan modu onean. Hautseztatu azukrearekin eta laberatu. Behin eginda eta hotza dagoenean disdiratu arbeletxeko-marmeladarekin.
  • Laberatu190º C-tan.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
418.95kcal
Karbohidratoak
104.79g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.36mg
Burdina
0.55mg
Kaltzioa
0.88mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
3.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.