ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

STRUDEL

24/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

kakahuetea

kakahuetea

sesamo-aleak

sesamo-aleak

soja

soja

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Irin biguna
0,44 kg
Arrautzak
4,00 ud
Kremetarako margarina
0,09 kg
Ura
0,25 l
Golden sagarra
0,50 kg
Azukrea
0,13 kg
Ogi birrindua
0,08 kg
Kanela-hautsa
0,01 g
Intxaur zurituak
0,10 kg
Mahaspasa sultanak
0,10 kg
Aranpasak
0,10 kg
Hurrak
0,10 kg

Elaborazioa

  •  Orearen elaborazioa: Treska baten osagai guztiak( irina, arrautzak, gurina eta ura) nahastu mugituz (egurrzko espatularekin).
  • Behin eginda atera mahai gainean eta oratu gutxienez 10 minutuz
  • Utzi atseden hartzen hotzkailuan hurrengo egunerarte.
  • Betegarriaren elaborazioa: Osagai guztiak( intxaurrak, urrak, mahats pasak, okan pasak, sagarra, ogi birrindua, azukrea eta kanela hautsa) gordinik nahastu.
  • Postrearen elaborazioa: Luzatu orea arrabolarekin fin fina utzi arte.
  • Jarri betegarria erdian eta lotu ogi forma ematen. Biltzen den heinean igurtzi orea gurin urtuarekin.
  • Laberatu paper gainean 180º C-tan. Egosten den heinean distiratu urtutako gurinarekin 4 edo5 bider .
  • Behin eginda apaindu azukre lustrearekin.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.53mg
Burdina
0.57mg
Kaltzioa
0.65mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.