05/05/2022
arrautzak
glutena
esnea
fruitu oskoldunak
sesamo-aleak
soja
ELABORAZIOA:
- Sable-oinarriak laberatu banakako moldetan.
- Bizkotxo joconda egin eta moldearen laguntzaz .
- Jarri esne gaina azukrearekin.
- Trufa egosia muntatu.
- Almibar ispilu bat egin, mozkortzeko.
MUNTAKETA:
- Basean sablea jarri.
- Sablearen gainean esne gain azukreztatua banatu mahukaren laguntzaz.
- Gainean bizkotxo mozkortua jarri.
- Bizkotxoaren gainean trufa egosiarekin botoiak egin.
- Hautseztatu kakaoarekin.
ZERBITZUA:
- San Prudentzio tartaren ondoan txokolatezko bizkotxo lurra jarri.
- Lurraren gainean txokolatezko barraskilo bat eta merengezko bi perretxiko jarri.
- Baita kurruskari bat ere izozki-kenefa baten gainean.
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.