Aurreelaborazioa Likidoa kanelarekin infusionatu Zuritu sagarrak eta txikitu zati handietan Jarri kazola batean gurinarekin eta 125 gramo azukre, sutan, konpota moduko bat egin arte Arrautzak, azukrea, esne infusionatua eta gurinarekin zatitutako eta salteatutako sagarra nahastu. Koipeztatu pudding molde bat gurinarekin eta sartu krema barruan, egositako sagarrarekin nahastuta Elaborazioa Jarri Maria bainuan eta laberatu 175ºC-tan 45 minutuz. Muntaketa. Pudding-a desmoldatzea eta arrazionatzea Platerean Xerra finetan zerbitzatu, marmelada edo krema finen gainean.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
124.69kcal
Karbohidratoak
31.19g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.89g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.19mg
Burdina
0.09mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.