Gorde esne hotz pixka bat osagai solidoekin nahasteko.
Infusionatu esnea limoi-oskolarekin eta kanela adarrarekin.
Material aldaezineko beste ontzi batean, azukrea, gorringoak, arrautza osoa eta maizena jarri.
Nahastu solidoak erreserbatutako esne hotzarekin.
Hagaxka batekin ondo mugitzen dira aurreko osagaiak, pikorrik gabeko nahasketa homogeneoa lortu arte, eta kontuz ibili behar da behar baino gehiago ez irabiatzeko, gorringoek blaitu egiten baitute.
Nahasketa horren gainean, egositako esnea sartu behar da, arin nahasten den bitartean.
Ontzia su motelean jarrita, espatula baten laguntzaz etengabe mugitu, krema pixka bat loditu arte.
Berriro galdatu.
ZERBITZUA
kristalezko kaikuetan banatzen dira eta azukrearekin eta kanela hautsarekin hautseztatzen dira.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.07mg
Kaltzioa
0.15mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.