ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

MERENGE ITALIARRA

27/01/2023

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Arrautzak
5.0 ud
Azukrea
0.25 kg
Ura
0.075 l

Elaborazioa

 ELABORAZIOA

- Irakin ura (75 gramo) eta 200 gramo azukre, 118ºC lortzeko.

- Jarri zuringoak irabiatzen (125 gramo, limoi tanta batzuk eta gatz pittin bat botaz) almibarra 100ºC-ra dagoenean.

- Gehitu almibarra 118ºC-ra, zuringoen gainetik.

- Borrokan jarraitu merengea hoztu arte.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
199.5kcal
Karbohidratoak
49.9g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
1.43g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.45mg
Burdina
0.3mg
Zinka
0.2mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.