ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SUITZAR MERENGEA EDO MERENGE EGOSIA

22/06/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Arrautzak
6.0 ud
Azukrea
0.60 kg
Banilla-aroma
0.010 g

Elaborazioa

  • Zuringoak katilu borobildun batean jarri goilarakada eta erdi "cremor tartaro" gehituta.
  • Sutan edo mari bainuan jarri eta arrotu.
  • Azukrea gehitu gutxinaka ongi moldatutako merengea lortu arte.
  • Bainilla gehitu eta sutatik atera eta gero, nahasten segitu minutu batzuk igaro arte.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
478.8kcal
Karbohidratoak
119.76g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
3.43g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.72mg
Burdina
0.35mg
Zinka
0.12mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.