ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SUITZAR MERENGEA EDO MERENGE EGOSIA

22/06/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Arrautzak
6,00 ud
Azukrea
0,60 kg
Banilla-aroma
0,01 g

Elaborazioa

  • Zuringoak katilu borobildun batean jarri goilarakada eta erdi "cremor tartaro" gehituta.
  • Sutan edo mari bainuan jarri eta arrotu.
  • Azukrea gehitu gutxinaka ongi moldatutako merengea lortu arte.
  • Bainilla gehitu eta sutatik atera eta gero, nahasten segitu minutu batzuk igaro arte.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
478.8kcal
Karbohidratoak
119.76g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.12mg
Burdina
0.35mg
Kaltzioa
0.72mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
3.43g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.