Osagaiak 20 ano/unitate -arentzat 2 kgren baliokide direnak
Irin biguna
0.50 kg
Irin gogorra
0.50 kg
Gatz mehea
0.0030 kg
Ura
0.50 l
Hostore-margarina
0.90 kg
Elaborazioa
Prestatu plastoi bat; horretarako, nahastu oratzeko makinan ( edo eskuz sumendi bat eginez), erdi mailako irina, ura, eta gatza, ore homogeneoa lortu arte,(ziurtatzeko ondo oratuta dagoen ala ez ore zatitxo bat hartu, luzatu eta apurtzen ez bada prest dago) Utzi pausatzen 15 minutuz giro-tenperaturan, film gardenarekin babestuz. Bide batez, landu hostore margarina palstoiak duen ehundura lortu arte
Zabaldu plastoia eta sartu Hostoreak egiteko gantza, egitura bera izan dezaten saiatuz. Babestu koipea plastoiarekin ongi luzatzean gurina galdu ez dezan, mahaia irineztatu eta egin birak
Hostorea aurretik eginda gehiago puzten da (24 ordu)
Egin birak, arrabola erabilita, 5-6 buelta sinple emanez. Utzi pausatzen eta eman forma dagokien piezei. Oro har tenperatura bikoitzean egosten da, hasieran 225 ºC-tan, eta gero 210 ºC-tara jaitsiz, 3/4/3 erregulatuz, tiroa irekita dagoela.
Geroz eta buelta gehiago xafla gehiago eta gutxiago igotzen da.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.25mg
Burdina
0.25mg
Zinka
0.25mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.