ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PASTEL KREMA ARRAUTZA GABE

12/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Esnea
1,00 l
Kremetarako margarina
0,20 kg
Azukrea
0,13 kg
Maizena
0,08 kg
Kanela-zotz
10,00 g
Limoiak
0,20 kg

Elaborazioa

  • Ipini esnea (uragatik ordezkatuk daiteke) kanela eta limoiarekin usaina hartzen, urtu horretan gantza.
  • Nahastu azukrea arto-irinarekin eta gehitu aurrekoa.
  • Nahatu guztia irabiagailuarekin grumorik desagetu arte. Txinotik pasatu eta ipini sutan mugituz loditu arte.
  • Sutik atera eta hoztu plaka baten.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.07mg
Kaltzioa
0.15mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.