ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PASTEL KREMA

20/04/2023

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Esnea
1.0 l
Arrautzak
5.0 ud
Azukrea
0.13 kg
Maizena
0.080 kg
Kanela-zotz
10 g
Limoiak
0.20 kg

Elaborazioa

  •  Ontzi elektrikoan irakin esnea kanelarekin eta laranja- eta/edo limoi-azalekin, esne pixka bat gorde.
  •  Nahasi azukrea, behe-mailako arto irina (100gr irin arruntagatik ere aldatu daiteke), 4 gorringo, arrautza oso bat eta   esne pixka bat pikorrak ezabatzeko
  •  Pasa iragazki txinatarretik eta bota nahastura egositako esneari. Egosi, lodi dadin eta irin gordinaren zaporea gal dezan
  •  Hoztu prestakina, aldiro-aldiro mugituz
  •  Gainean gurin pixka bat bota.
  • Beste modu honetara ere hoztu daiteke krema: treska batera atera, filmatu airerik utzi gabe, bestela  zarakarra egingo zaio eta.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.15mg
Burdina
0.07mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.