Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak
Esnea
1,00 l
Arrautzak
5,00 ud
Azukrea
0,13 kg
Maizena
0,08 kg
Kanela-zotz
10,00 g
Limoiak
0,20 kg
Elaborazioa
Ontzi elektrikoan irakin esnea kanelarekin eta laranja- eta/edo limoi-azalekin, esne pixka bat gorde.
Nahasi azukrea, behe-mailako arto irina (100gr irin arruntagatik ere aldatu daiteke), 4 gorringo, arrautza oso bat eta esne pixka bat pikorrak ezabatzeko
Pasa iragazki txinatarretik eta bota nahastura egositako esneari. Egosi, lodi dadin eta irin gordinaren zaporea gal dezan
Hoztu prestakina, aldiro-aldiro mugituz
Gainean gurin pixka bat bota.
Beste modu honetara ere hoztu daiteke krema: treska batera atera, filmatu airerik utzi gabe, bestela zarakarra egingo zaio eta.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.07mg
Kaltzioa
0.15mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.