ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

GURIN KREMA KONFITATUA

12/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
Confitería: Confitería
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Gurina
0.40 kg
Banilla-aroma
0.050 g
ALMIBARRA HARI PUNTU GOGORREAN 110ºC
0.25 l

Elaborazioa

  • Ipini gurina pomada puntuan
  • Egin almibarra eta utzi epeltzen
  • Epela dagoenean gehitu aztiro aztiro gurinari eta irabiatu
  • Joan nahasketa probatzen nahi dugun gozotasuna lortu arte.

Gurin krema hau aproposa da te pastak betetzeko,palmetak apaintzeko etab.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
199.5kcal
Karbohidratoak
49.9g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
1.43g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.49mg
Burdina
0.33mg
Zinka
0.24mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.