ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

GURIN KREMA

12/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
Confitería: Confitería
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Arrautzak
1,00 ud
HARI MEHEDUN ALMIBARRA 105ºC
0,25 l
Arrautzak
1,00 ud
Gurina
0,35 kg

Osagaiak: HARI MEHEDUN ALMIBARRA 105ºC - 0,25 l

Elaborazioa

  • Arrautza eta gorringoa irabiatu indarrez irabiagailu elektrikoan.
  • Irabiagailua moteldu eta almibarra poliki-poliki bota, almibarra bero botako dugu arrautza pasterizatu dadin.
  • Irabiatzen jarraitu epeldu arte eta gurina edo kremazko margarina laukitxoetan bota, azkarrago irabiatu dena bateratu arte.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
199.5kcal
Karbohidratoak
49.9g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.25mg
Burdina
0.35mg
Kaltzioa
0.5mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
1.43g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.