Elaborazioa Hostorea fin jartzeko moduan luzatu. 6 zentimetro inguruko zabalera duten banda angeluzuzenak moztea. Hodietan biribilkatzea, hostorea hodiaren luzera baino handiagoa izan ez dadin, laberatu ondoren apurtu egingo bailitzaiguke moldea kentzean. Bildu ondoren, itsatsi oinarria arrautza irabiatuarekin edo urarekin, labean ez botatzeko (kontuan izan hostoreak zerbait jasotzen duela labean). Laberatu 200º - 210º C-tan, egosita egon arte. Muntaketa Atera hodia (hobe berotan); eta bete laranja-moussearekin. Glass azukrearekin hautseztatuta aurkeztuko ditugu. Aurkezpena Platerean bi kanutil-unitate jarriko ditugu, coulis baten eta gustuko izozkiaren gainean.Luzatu hostorea geruza fin bat lortu arte 6zm zabalerako zabaleraz
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
199.5kcal
Karbohidratoak
49.9g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
1.43g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.55mg
Burdina
0.4mg
Zinka
0.3mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.