Osagaiak: BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA) - 1.0 kg
Arrautzak
16 ud
Azukrea
0.48 kg
Irin biguna
0.48 kg
Osagaiak: PASTEL KREMA - 1.0 l
Esnea
1.0 l
Arrautzak
5.0 ud
Azukrea
0.13 kg
Maizena
0.080 kg
Kanela-zotz
10 g
Limoiak
0.20 kg
Elaborazioa
Elaborazioak Egin bizkotxo plantxa bat Moztu ertzak plantxako bizkotxoari. Paper sulfurizatu baten gainean jarri eta krema gainean zabaldu. Krema-lodiera handiagoa eman behar da bilgarriratzea hasiko den aldean, eta kantitate txikiagoa biribilkatzea amaitzen den aldera. Muntaketa Bildu, oinarrian dagoen papera erabiliz. Gehiegi ez presionatzea, baizik eta behartu gabe biribilkatzea. Muturretako hutsuneetan krema gehitu. Mozkortu nahi izanez gero, kontuz ibili, hezetasun gehiegi dagoelako hausten has ez dadin. Hautseztatu glass azukrearekin eta erre dekoratiboki. Zerbitzua Fruitu-coulis baten gainean jarriko dugun tarta zati eskuzabal bat moztuko dugu, txokolatezko karraska batzuk eta izozki bat egingo ditugu eta bolumena emango diogu.Moztu ertzak bizkotxo xaflari.
Ipini bizkotxoa sulfurizatutako paper gainean eta hedatu pastel krema bere gainean. Krema gehiago bota behar da tolesten dugun lekutik eta gutxiago bukaeran.
Tolestu paperarekin lagunduz. Bildu indar egin gabe.
Ertzak apaindu pastel kremarekin.
Beharrezkoa bada mozkortu baina kontuz eta ez moskortu gehiegi apurtuko baita. Azukreztatu azukre lustrearekin eta erre nahi dugun formarekin.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
562.59kcal
Karbohidratoak
140.72g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
4.03g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
1.45mg
Burdina
1.01mg
Zinka
0.74mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.