ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ESTALDURA ZURIKO BAVAROISA ARDO-UDAREEN XAFLETAN BILDUTA

12/01/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

kakahuetea

kakahuetea

sesamo-aleak

sesamo-aleak

soja

soja

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Arrautzak
3.0 ud
Esnegaina (harrotzekoa)
0.59 l
Estaldura zuria
0.26 kg
Fruitu gorriak izoztuak
0.10 kg
Intxaur zurituak
0.025 kg
Hurrak
0.025 kg
Hur-pralinea
0.025 kg
SABLE OREA I
0.25 kg

Elaborazioa

Sablé basea

- Forratu tartaletak 2 mm-ko lodierako sableaz

- Orea zulatu, horren gainean aluminiozko papera jarri eta paperaren gainean garbantzuak gehitu.

- Laberatu 180º C-tan

Estaldura zuriko bavarroisa

- 1/2 esferako silikonazko moldeak metatzea.

- Krema ingeles bat egin

- Gehitu arrain-buztan (gelatina) birhidratatuak eta xukatuak.

- Gelatina urtu eta nahasketaren tenperatura 32ºC-ra jaitsi ondoren, gehitu erdi-muntatutako esnegaina eta nahastu

Mihi batekin mugimendu inguratzaileak egiten.

- Bota moldeetara eta izoztu.

Fruitu gorrien krema

- Irakin ordu erdi batez fruitu gorriak ur pixka batekin, heldu ez daitezen. Erreserbatu.

Udareak ardotan

- Zuritu 4 udare eta murgildu ardo beltzean. Irakin ordubetez. Hoztu.

- Zatitu erditik zehar eta egin xafla oso finak.

Betegarria

- Biderkatu fruitu lehorrekin (intxaurrak eta hurrak) nahasteko forratzeko balio ez duten xaflak

Eta pralinea. Erreserbatu.

MUNTAKETA

- Tartaleten gainean, gehitu betegarria.

- Gero, bota fruitu gorri egosiak.

- Ondoren, 1/2 bavarrois esfera jarri, estaldura zurikoa.

- Bavarroisa udare-xaflekin forratzea.

- Udare-xaflak ardotan distiraraztea.

ZERBITZUA

- Plateraren gainean, marraztu txokolate-saltsarekin, irudiaren arabera.

- Postrea jarri eta udare-ontzi karamelatuak eta ahabien fruituak jarri.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Burdina
0.0mg
Zinka
0.0mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.