ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ORBURUAK MUXILEKIN SALTSA BERDEAN

21/06/2022

min

FAMILIA: BARAZKIAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

glutena

glutena

moluskuak

moluskuak

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Orburua
25 ud
Haztegiko txirla handia
0.50 kg
Perrexil-sorta
0.10 ud
SALTSA BERDEA
0.50 l
SALDA ZURIA
1.0 l

Osagaiak: SALTSA BERDEA - 0.50 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Garbitu orburuak.
  • Zuritu berakatza eta xehetu brunoisean. Gorde.
  • Xehetu perrexila brunoisean. Gorde.
  • Garbitu muxilak.

ELABORAZIOA

  • Orburuak salda zurian egosi, bertan utzi hozten eta gorde (handiak badira erdibitu).
  • Ireki muxilak lurrunean (ura gorde).
  • Saltsa berdea egin eta gorde.

ZERBITZUA

  • Sauté batean saltsa berde apur bat ipini, orburuak gehitu eta irakinaldi bat eman.
  • Perrexilarekin hautseztatu eta beharrezkoak diren muxilak ipini.

PLATERERATZEA

  • Jarri orburuak platerean.
  • Muxilak jarri modu atsegin batean eta saltsa gehitu.
  • Hautseztatu perrexilarekin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
329.44kcal
Karbohidratoak
19.46g
Proteinak
15.5g
Koipeak
5.39g
Koipeak
5.39g
Zuntza
70.18g
Gantz azido aseak
0.86g
Gantz azido monoasegabeak
3.4g
Gantz azido poliasegabeak
0.73g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
348.15mg
Burdina
13.0mg
Zinka
3.92mg
A bitamina
108.38ug
C bitamina
49.75g
Azido folikoa
305.62ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.