ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HARAGI-BOLAK ESPAINIAR SALTSAN

02/04/2025

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Azenarioa
0,40 kg
Ilar izoztua
0,15 kg
Barrengorri naturala
0,40 kg
Patata
0,40 kg
HARAGI BOLAK (GORDINAK)
1,00 kg
ESPAINIAR SALTSA ARINA
1,00 l

Osagaiak: HARAGI BOLAK (GORDINAK) - 1,00 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Haragi-bolak egin.
  • Espainiar saltsa egin.
  • Dadotan moztu azenarioa eta kubotan patata.
  • Barrengorriak garbitu eta laurdenetan moztu.
  • Perrexila brunoisean txikitu.

ELABORAZIOA

  • Haragi-bolak saltsan sartu eta irakinaldi bat eman (egosketa bukatu, zaporeak nahastu eta saltsa ondo loditzeko).
  • Azenarioak eta ilarrak ingeles erara egosi, freskatu eta gorde.
  • Barrengorriak salteatu eta gorde.
  • Patata samurtu eta gorde.

AMAIERA

  • Patatak frijitu eta gorde.
  • Haragi bolak platereratu (bero-beroak) eta saltsa gehitu.
  • Ilarrak, azenarioa eta barrengorriak gehitu eta azkenik patatak.
  • Perrexilarekin apaindu.

 

 

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
5.95kcal
Karbohidratoak
1.22g
Proteinak
0.22g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.24ug
C bitamina
0.7g
A bitamina
0.05ug
Zinka
0.06mg
Burdina
0.06mg
Kaltzioa
0.89mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.01g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.06g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.