ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ADOBO UMELA

02/04/2025

min

FAMILIA: SALTSAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Sukaldeko ardo zuria
0,75 l
Berakatza, burua
0,70 ud
Perrexil-sorta
0,20 ud
Xarbota freskoa
0,10 ud
Gatz mehea
0,02 kg
Piperbetz zuri ehoa
10,00 g

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Perrexila eta xarbotaren hostoak atera eta brunoisean txikitu.
  • Berakatza zuritu eta brunoisean txikitu.

ELABORAZIOA

  • Berakatza eta oliba-olioa emultsionatu termomixean edo turmixarekin.
  • Perrexila eta xarbota gehitu eta xehetu, ondoren ardo zuria bota.
  • Ondu, gatza eta piperbeltz zuriarekin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
4.17kcal
Karbohidratoak
0.85g
Proteinak
0.15g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.17ug
C bitamina
0.49g
A bitamina
0.04ug
Zinka
0.04mg
Burdina
0.04mg
Kaltzioa
0.62mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.04g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.