ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

WONTON KOKO ETA ANANAREKIN

02/10/2023

60 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

kakahuetea

kakahuetea

sesamo-aleak

sesamo-aleak

soja

soja

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Koko esnea
400 ml
Koko birrindua
0.15 kg
Azukrea
0.35 kg
Maizena
0.040 kg
Wonton pasta
190 g
Anana
1.0 kg
Koko pure izoztua
0.50 kg
Limak
0.25 kg
Anticristalizante Estabilizante Sorbete
0.010 kg
Arrautzak
6.0 ud
Irin biguna
0.23 kg
Añanako Gatza
0.010 kg
Intxaur muskada-hautsa
1.0 g
Kanela-hautsa
2.0 g
Legamia kimikoa
10 g
Mugurdi-crispya
10 g
Estaldura zuria
0.15 kg

Elaborazioa

ELABORAZIOA:

  • KOKO-KREMA: Jarri koko-esnea berotzen (400ml) urarekin (100ml) eta koko birrinduarekin (25 gr), nahastu azukrea (70gr) eta maikena (40 gr). Batu eta irakin emeki. Ron Malibúrekin hoztu eta usaindu, eta lima birrindu. Hoztu eta gorde.
  • WONTON PASTA: Ebaki wonton orea 0.5 cm garai eta zabal.  minutu bat ur irakinetan gatzik gabe egosi Wonton ore xafla bakoitza, freskatu ur hotzarekin, xukatu eta zabaldu film gainean geruzaka erretilu batean, elkarren artean itsats ez daitezen. Ondoren, bete mahuka batekin koko-krema hotzarekin. Paketetxoa itxi eta filmdun beste erretilu baten gainean jarri, beti estalita eduki. (2 UNITATE X ANOA).
  • PIÑA NATURALEKO DADITOAK: Moztu dadotxotan anana naturala, salteatu su bizian azukre pixka batekin eta dadotxo bat gurinarekin. Su eman ronarekin. Hoztu.
  • KOKO-SORBETEA ETA LIMA: Egin almibar bat urarekin (0.5 l eta azukrearekin (0.4 kg), nahastu koko-purearekin (0.45 l) eta lima-zukuarekin (50 ml). Hoztu. Gehitu egonkortzailea, birrindu tormix bidez eta heldu 24 orduz.
  • KANELA BIZKOTXOA: Irabiatu arrautzak (6 unitate) azukrearekin (200 gr). Gehitu olioa (120 ml) eta koko birrindua (80 gr), anana dadotxotan (80 gr) eta nahastu. Gehitu ttantta bat, intxaur muskatua eta kanela, bahetu eta gehitu irina (225 gr), bultzatzailea (10 gr) eta nahastu. Laberatu 180ºC-tan 30 minutuz.
  • TXOKOLATE ZURIZKO TEILAK, LIOFILIZATUTAKO MUGURDI HAUTSAREKIN: Txokolate zuria berotu, mortero batekin mugurdia liofilizatu eta bahetu. Zabaldu txokolate leundu tantak azetato baten gainean, hautseztatu mugurdi hautsa eta birrindu lima, zanpatu beste plastiko batekin eta hoztu. Forma biribila eman.

 ZERBITZUA:

  • Jarri 2 anana-pilatxo platerean salteatuta, jarri horien gainean 2 ravioli distira neutroz igurtzita, gehitu 2 bizkotxo zatitxo puskatu, horren gainean koko-izozki bola bat eta izozkiaren gainean txokolate-teila, apaindu belar usaintsuekin. Kraskatu lima azken unean plateraren gainean.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
139.65kcal
Karbohidratoak
34.93g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
1.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.21mg
Burdina
0.1mg
Zinka
0.04mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.