ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

HEGALUZE TATAKIA BROKOLI SALTSA ETA AGUAKATEAREKIN

12/06/2024

45 minmin

FAMILIA: ARRAINAK

Segundos platos, pescado: Segundos platos, pescado
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arraina

arraina

glutena

glutena

sesamo-aleak

sesamo-aleak

soja

soja

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Hegaluzea
0.30 kg
Ahuakatea
1.0 ud
Limoiak
0.10 kg
Sesamo zuriaren haziak
0.10 kg
Soia-saltsa 1
250 ml
SALSA DE BRÓCOLI
0.50 l
Loreen nahasketa
2.0 g

Osagaiak: SALSA DE BRÓCOLI - 0.50 l

Elaborazioa

AUREELABORAKETAK

  •  Hegaluzea garbitu eta takoetan separatu.
  • Takoak izoztu.
  • Aguakatea xafletan moztu eta gorde bere hezurra eta limoiarekin ez herdoiltzeko.
  • Brokolia birrindu kus kus itxura emateko.

 

ELABORAZIOA

  • Brokoli saltsa martxatu.
  • Soja saltsa loditu resourcearekin pasta bat lortzeko.
  • Aguakate xaflekin loreak egin platera apaintzeko.
  • Plantxan Hegaluzea markatu barrutik egin gabe, gorria geratu behar da barrutik.
  • Sésamo hazietatik pasatzen dugu eginda dagoenean kanpotik itsasteko.

 PLATEREZTATZEA

  • Plateraren oinarrian pintzelada bat jarriko dugu brokoli saltsa ugarirekin eta soja saltsa lodiarekin.
  • Brokoli saltsaren alde batean atuna jarriko dugu, eta ondoan ahuakate-lorea.
  • Platera sojazko kimuekin eta loreekin amaituko dugu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
95.59kcal
Karbohidratoak
0.65g
Proteinak
0.84g
Koipeak
9.41g
Koipeak
9.41g
Zuntza
2.56g
Gantz azido aseak
0.76g
Gantz azido monoasegabeak
6.19g
Gantz azido poliasegabeak
0.75g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
5.19mg
Burdina
0.22mg
Zinka
16.02mg
A bitamina
4.96ug
C bitamina
2.68g
Azido folikoa
12.12ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.