ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

YOGURT TARTA

24/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Jogurt naturala
3.0 ud
Arrautzak
3.0 ud
Azukrea
0.20 kg
Esne hautsa osoa
0.050 g
Gelatina colas de pescado
6.0 g
Esnea
0.010 l
Esnegaina (harrotzekoa)
0.50 l
BIZKOTXO ARINA (MOLDE EDO PLANTXA)
0.50 kg

Elaborazioa

  • Gelatina beratzen ipini.
  • Egin plantxa-bizkotxoa eta alboak plastiko xaflaz inguratu
  • Prestatu esne-gain erdi-harrotua eta gorde.
  • Jogurta eta azukerraz bat egin, esne hautsa gehitu eta landu. Gorringoak bota eta nahastu.
  • Errehidratatutako gelatina esne beroan disolbatu, epeltzen laga 27 ºC-taraino eta jogurten oreari bota. Esne-gain erdi-harrotuaz bat egin eta moldea bete, hozkailuan gorde gogortuarte.
  • Ondoren gelatinaz potolduriko coulisaz apaindu eta hotzgailuan gorde.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
351.12kcal
Karbohidratoak
87.82g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
2.52g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.53mg
Burdina
0.26mg
Zinka
0.09mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.