ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

IDIAZABALGO ETA INTXAUR TARTA EPELAK 'ERREZIL' SAGAR-IZOZKIAREKIN

15/01/2021

30 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

fruitu oskoldunak

fruitu oskoldunak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Arrautzak
2,00 ud
Idiazabal gazta
0,13 kg
Azukrea
0,08 kg
Zabaltzeko gazta (Philadelphia)
0,20 kg
Irin biguna
0,01 kg
Esnea
0,10 l
Intxaur zurituak
0,15 kg
Gurina
0,02 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK:

  • Txikitu intxaurrak hauts bihurtu arte.
  • Osagaiak pisatu eta gorde.
  • Igurtzi moldea margarinarekin eta gorde.
  • Marratu gazta.
  • Sagar erreen izozkia egin. 

 

ELABORAZIOAK: 

  • Elkartu gurina intxaurrekin.
  • Jarri intxaur nahastea moldea oinarri bat osatu arte.
  • Nahastu osagaiak eta irabiatu irabiagailuarekin, masa likido bat lortu arte.
  • Bota orea moldean erdiranio. 
  • Labera eraman 180º-ra 20 minutuz.

PLATEREZTATZEA

  • Desmoldekatu eta zerbitzura arte gorde.
  • Plater angeluzuzean batean jarri izozki-kenefa eta intxaur lurrarekin.

 

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
59.85kcal
Karbohidratoak
14.97g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.02mg
Burdina
0.04mg
Kaltzioa
0.09mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.43g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.