15/11/2023
apioa
krustazeo
arraina
glutena
esnea
moluskuak
AURREELABORAZIOAK:
Bakailaoa gezatu.
Ezkatatu.
Moztu bakailaoa 120 gramoko azpi-mailetan.
Bakailao-larruak gatzgabetu, ebaki eta deshidratatu.
Konfitatu baratxuri-xaflak oliba-olio birjin estrarekin eta hoztu.
Moztu barazki-oinarria (kalabaza, arbia, piper gorria eta zorroak) dadotxo perfektuetan.
Egin baratxuri olio beltza eta erreserbatu.
Zuritu eta moztu gainerako kalabaza purerako dadoetan.
Txipiroi tintazko koralen masa prestatzea. (20gr gari-irina, 110gr ura, 120gr ekilore-olioa, txipiroi-tinta c/s). Birrindu Turmixekin eta utzi atseden hartzen.
ELABORAZIOAK:
ZERBITZUA:
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.