ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SAN JAKOBOA PIPERRADAREKIN ETA PATATA FRIJITUEKIN

11/04/2022

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

SAN JAKOBOA
5,00 ud
PIPERRADA
0,50 kg
Patata
0,75 kg
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
0,15 l
Gatz mehea
0,01 kg
Perrexil-sorta
0,10 ud

Osagaiak: SAN JAKOBOA - 5,00 ud

Osagaiak: PIPERRADA - 0,50 kg

Elaborazioa

AURREEELABORAZIOAK

  • Moztu solomoa xerretan.
  • Moztu urdaiazpikoa eta gazta.
  • San jakoboak muntatu. Birrineztatu eta gorde.
  • Piperrada ren tipula moztu eta gorde.
  • Patatak zuritu, garbitu eta espainiar erara moztu eta uretan estalita gorde
  • Perrexila brunoisean moztu. Gorde xurgatzeko paper gainean

ELABORAZIOA

  • Piperrada egin.(Zerbitzuan bero mantendu)
  • Sueztitu patatak eta gorde

ZERBITZUA

  • Frijitu San Jakoboak eta gehiegizko koipea xurgatu paper gainean. 
  • Frijitu patatak eta gehiegizko olioa xurgatu paper gainean. Gatza bota.

PLATERERATZEA

  • Ipini platerean San Jakoboak, eta beste aldean patatak eta piperrada.
  • Hautseztatu perrexilarekin piperradaren gainera.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
539.56kcal
Karbohidratoak
0.18g
Proteinak
6.44g
Koipeak
57.01g
Koipeak
57.01g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.34ug
C bitamina
0.11g
A bitamina
2.39ug
Zinka
1.22mg
Burdina
0.72mg
Kaltzioa
3.94mg
Kolesterola
21.27mg
Gantz azido poliasegabeak
35.25g
Gantz azido monoasegabeak
12.16g
Gantz azido aseak
7.22g
Zuntza
0.01g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.