ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SALTSA TARTARIARRA

24/06/2022

min

FAMILIA: SALTSAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

ziapea

ziapea

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 0,25 kgren baliokide direnak

Maionesa
0,15 kg
Ziapea zaharra
5,00 g
Tipuletak
1,00 ud
Kaparrak
5,00 g
Perrexil-sorta
0,01 ud
Arrautzak
1,00 ud
Ozpinetako luzokerrak
0,01 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Txikitu tipuleta brunoisean. Gorde.
  • Txikitu kaparrak brunoisean. Gorde.
  • Txikitu ozpinetako luzokerrak brunoisean. Gorde.
  • Txikitu perrexila brunoisean. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Egosi arrautzak eta hotzitu.
  • Txikitu arrautza brunoisean.
  • Batu osagai guztiak maionesarekin eta nahastu.

ZERBITZUA

  • Saltsontzi batean aurkeztu.

 

 

Osagai guztiak batu eta eragin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
286.0kcal
Karbohidratoak
21.0g
Proteinak
23.6g
Koipeak
8.6g
Koipeak
8.6g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
230.0ug
C bitamina
43.0g
A bitamina
138.0ug
Zinka
3.2mg
Burdina
16.7mg
Kaltzioa
400.0mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
3.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.6g
Gantz azido aseak
2.3g
Zuntza
15.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.