ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ESPAINIAR SALTSA ARINA

17/09/2024

min

FAMILIA: OINARRIZKO SALTSAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Tipula
0,50 kg
Azenarioa
0,12 kg
Porruak
1,00 ud
Berakatza, burua
0,20 ud
Adar tomatea
0,15 kg
Sukaldeko ardo beltza
0,20 l
Gatz mehea
0,01 kg
HONDO ILUNA
1,20 l
Irin biguna
0,05 kg

Osagaiak: HONDO ILUNA - 1,20 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Hondo iluna prestatzeko barazkiak txikitu.
  • Zuritu baratxuria eta txikitu brunoisse erara. Gorde.
  • Zuritu eta xehetu tipula juliana erara. gorde.
  • Zuritu eta xehetu azenarioa ilargi erditan. Gorde.
  • Porrua garbitu eta ilargi erditan txikitu. Gorde.
  • Tomatea garbitu eta paisanan moztu. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Hondo iluna prestatu.
  • Sueztitu barazkiak oliotan gogortasunaren arabera. (Ondo gorrituta geratu behar dira barazkiak baina erre gabe, emaitza ezin hobea izan nahi badugu).
  • Irina txigortu eta gehitu. Kozinatu irin zaporerik izan ez dezan.
  • Ardo beltza bota eta lurrintzen utzi.
  • Ondo ilunarekin busti eta egosten utzi dena 20 minutu inguru.
  • Saltsa birrindu turmixaren laguntzarekin eta iragazi.
  • Gatz puntua egokitu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
1.19kcal
Karbohidratoak
0.24g
Proteinak
0.04g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.05ug
C bitamina
0.14g
A bitamina
0.01ug
Zinka
0.01mg
Burdina
0.01mg
Kaltzioa
0.18mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.01g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.