ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SALTSA BOLONIARRA

24/06/2024

min

FAMILIA: HARAGIAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Tipula
0.15 kg
Piper gorria
0.10 kg
Berakatza, burua
0.30 ud
Gatz mehea
0.0060 kg
Piperbetz zuri ehoa
4.0 g
Sukaldeko ardo beltza
0.10 l
Oregano lehorra
8.0 g
Perrexil-sorta
0.10 ud
TOMATE-SALTSA
0.75 l
Haragi txikitua
1.0 kg

Osagaiak: TOMATE-SALTSA - 0.75 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Barazkiak zuritu eta brunoisean moztu. 
  • Perrexila brunoise erara moztu.

ELABORAZIOA

  • Sueztitu barazkiak gogortasunaren arabera.
  • Soberako koipea kendu eta gehitu haragi xehetua. Sueztitu kozinatu arte. 
  • Busti ardo beltzarekin eta trinkotzen utzi (edo aurretik trinkotu).
  • Gehitu behar duen tomate saltsa.
  • Gatz eta piperbeltz zuri puntua eman eta oreganoarekin eta perrexilarekin ondu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
134.02kcal
Karbohidratoak
2.23g
Proteinak
0.13g
Koipeak
13.84g
Koipeak
13.84g
Zuntza
0.04g
Gantz azido aseak
1.66g
Gantz azido monoasegabeak
2.84g
Gantz azido poliasegabeak
8.81g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.54mg
Burdina
0.04mg
Zinka
0.17mg
A bitamina
0.63ug
C bitamina
0.42g
Azido folikoa
0.14ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.