Zuritu eta moztu saltsa egiteko barazkiak: Tipula juliana erara; porrua ilargi erditan; azenarioa ilargi erditan eta tomatea laurdenetan. (aukeran tomate saltsa erabili ahal da)
ELABORAZIOA
Egin fumet bat.
Sueztitu barazkiak gogortasunaren arabera.
Bigundutakoan gehiegizko gantza kendu eta tomatea gehitu.(tomate saltsa erabilitzen bada, azkenean gehitu)
Erantsi itsaski azalak berotu dena batera eta brandyarekin flameatu.(aukera dago bananduta flameatzeko)
Gehitu arroza (loditzailea) 40 gr litroko.
Sueztitu dena batera eta buzti.
Egosi 20 minutu.(arroza bigundu arte)
Xehatu, iragazi eta altzatu. Puntuan ipini.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
80.43kcal
Karbohidratoak
4.08g
Proteinak
0.33g
Koipeak
6.96g
Koipeak
6.96g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
1.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.3ug
Zinka
1.34mg
Burdina
1.2mg
Kaltzioa
1.9mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
4.4g
Gantz azido monoasegabeak
1.43g
Gantz azido aseak
0.84g
Zuntza
0.07g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.