ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

SABLE BRETOIA GAZTA KREMAREKIN, FRUITU GORRIEKIN ETA ESNEGAIN IZOZKIAREKIN..

29/03/2023

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

soja

soja

Oskoldun fruituen aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

SABLE OREA I
0.50 kg
GAZTA KREMA
0.50 kg
Mugurdi pure izoztua
0.50 kg
Pektina
0.020 kg
Azukrea
0.10 kg
Esnegaina (harrotzekoa)
0.30 l
Estaldura zuria
0.30 kg
Magurdi
0.030 g
Marrubiak
0.030 kg
Andere-mahats gorria
0.030 g

Osagaiak: SABLE OREA I - 0.50 kg

Osagaiak: GAZTA KREMA - 0.50 kg

Elaborazioa

ELABORAZIOA

  • Sable diskoak egin.
  • Mugurdi-gelifikazioa egin: Berotu purea eta 40 gradutara iritsi baino lehen gehitu euri moduan pektina eta azukrearen nahasketa. Irakinaldi bat eman multzoari.
  • Egin  gazta-krema: Irabiagailuan montatu gazta esnegainarekin eta azukrearekin.

 

MUNTAKETA

  • Sable bretoia oinarrian jarri.
  • Sablearen gainean mugurdi arindua jarri.
  • Mahuka baten laguntzaz, gazta-kremazko botoiak bota.
  • Gainean txokolatezko plakatxoa ipini  eta gainean fruiti freskoak.

ZERBITZUA

  • Pater borobil txuri batean magurdi saltsarekin marrazkia egin argazkian agertzen den bezala.
  • Gainean pasteltxoa ipini eta aldamenean esnegain izozkia.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
122.55kcal
Karbohidratoak
30.65g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.88g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.18mg
Burdina
0.09mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.