ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TXIMISTAK

24/06/2022

120 minmin

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

soja

soja

Oskoldun fruituen aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

CHOUX OREA
0.36 kg
PASTEL KREMA
0.20 l
ESNE-GAIN HARROTUA
0.20 l
TRUFA EGOSIA
0.20 l
TXOKOLATE GLASEATUA II
0.20 g
FONDANT
0.20 l
KARAMELUA
0.20 l

Osagaiak: CHOUX OREA - 0.36 kg

Osagaiak: PASTEL KREMA - 0.20 l

Osagaiak: ESNE-GAIN HARROTUA - 0.20 l

Osagaiak: TRUFA EGOSIA - 0.20 l

Osagaiak: TXOKOLATE GLASEATUA II - 0.20 g

Osagaiak: FONDANT - 0.20 l

Elaborazioa

ELABORAZIOAK

Choux orea

Choux orea errezetari jarraituz egitea.
Ahoko kizkur luzexkarekin, 10 cm inguru.
Laberatu 200ºC tiroa itxita egin arte, eta amaitu tiro irekiarekin.
Pastelgintzako krema

Pastel-krema egitea, errezetaren arabera.
Erreserbatu
Esne gain muntatua

Muntatutako esnegaina errezetaren arabera egitea.
Erreserbatu.
Boilur egosia

Egositako boilurra errezetaren arabera egitea.
Erreserbatu.
Txokolatezko glaseatzea

Erabili aurretik, glaseatzea errezetaren arabera egitea.
Gozokia

Gozokia errezetaren arabera egitea, erabili aurretik.
Fondant

MUNTAKETA

Bete tximistak esnegainarekin, boilurrarekin eta pastel-kremarekin.
Estali mota bakoitzaren gainazala txokolatezko glaseatzearekin, fondantarekin eta gozokiarekin, hurrenez hurren.

 

ZERBITZUA

Apaindu plater bat mugurdi-kuliekin
Tximistak gainean jarri
Lagundu izozki-bola batekin krumblearen gainean.

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
510.77kcal
Karbohidratoak
127.76g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
3.66g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
1.34mg
Burdina
0.95mg
Zinka
0.7mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.