24/06/2022
arrautzak
glutena
esnea
soja
Oskoldun fruituen aztarnak
ELABORAZIOAK
Choux orea
Choux orea errezetari jarraituz egitea.
Ahoko kizkur luzexkarekin, 10 cm inguru.
Laberatu 200ºC tiroa itxita egin arte, eta amaitu tiro irekiarekin.
Pastelgintzako krema
Pastel-krema egitea, errezetaren arabera.
Erreserbatu
Esne gain muntatua
Muntatutako esnegaina errezetaren arabera egitea.
Erreserbatu.
Boilur egosia
Egositako boilurra errezetaren arabera egitea.
Erreserbatu.
Txokolatezko glaseatzea
Erabili aurretik, glaseatzea errezetaren arabera egitea.
Gozokia
Gozokia errezetaren arabera egitea, erabili aurretik.
Fondant
MUNTAKETA
Bete tximistak esnegainarekin, boilurrarekin eta pastel-kremarekin.
Estali mota bakoitzaren gainazala txokolatezko glaseatzearekin, fondantarekin eta gozokiarekin, hurrenez hurren.
ZERBITZUA
Apaindu plater bat mugurdi-kuliekin
Tximistak gainean jarri
Lagundu izozki-bola batekin krumblearen gainean.
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.