ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TXANGURRO ETA GANBA RABIOLIA AZENARIO PUREAREKIN ( Degustazioa: aperitiboa)

28/08/2023

1 minmin

FAMILIA: PASTA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

krustazeo

krustazeo

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Wonton pasta
130 g
Tipula
0.75 kg
Azenarioa
1.5 kg
Berakatza, burua
0.50 ud
Adar tomatea
0.50 kg
Brandy sukalderako
0.050 l
Sakura Mix kimuak
0.10 ud
Gurina
0.050 kg
Ganba izoztua
0.20 kg
Txangurro papurtua
0.10 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK:

  • Fartsaren barazkiak brunoisean txikitu (baratxuria, tipula eta azenarioa).
  • Tomatea galdarreztatu, zuritu,  kendu haziak eta dadotxoetan moztu.
  • Ganbak zuritu eta moztu dadotan .
  • Zuritu eta moztu paisanan  azenarioa purea egiteko.
    Kimu berdeak hautatu.

ELABORAZIOAK:

  • Prestatu saltsa amerikar usaintsua.
  • Fartsaren barazkia sukaldatu, ganbak eta txangurro haragia gehitu eta brandyarekin flanbeatu. Behar izanez gero, murriztu eta potoldu maizenarekin.
  • Egosi azenarioa  ingelesera, freskatu eta birrindu termomixean 25 gradutara, pomadan dauden gurinezko dadoekin batera. Prest jarri eta erreserbatu.
  • Egosi wonton laminak ingeles erara minutu batez. Filma duen erretilu baten gainean geruzatan zabaldu.
  • Bete wonton xaflak fartsarekin bete eta itxi puntak elkartuz  pakete karratu bat eginez. Buelta eman. Olioz margotu eta  filmez estali  lehor ez daitezen.

ZERBITZUA:

  • Berotu azenario-saltsa eta purea, eduki maria bainuan.
  • Berotu ravioliak mikrouhin-labean momentuan, plateratu, napatu saltsarekin eta lagundu azenario-pure koilarakadaz eta kimu berdeekin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
2.98kcal
Karbohidratoak
0.61g
Proteinak
0.11g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Zuntza
0.03g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.45mg
Burdina
0.03mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.03ug
C bitamina
0.35g
Azido folikoa
0.12ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.