ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TXANGURRO ETA GANBA RABIOLIA AZENARIO PUREAREKIN ( Degustazioa: aperitiboa)

28/08/2023

1 minmin

FAMILIA: PASTA

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

krustazeo

krustazeo

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat

Wonton pasta
125,00 g
Tipula
0,75 kg
Azenarioa
1,50 kg
Berakatza, burua
0,50 ud
Adar tomatea
0,50 kg
Brandy sukalderako
0,05 l
Sakura Mix kimuak
0,10 ud
Gurina
0,05 kg
Ganba izoztua
0,20 kg
Txangurro papurtua
0,10 kg

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK:

  • Fartsaren barazkiak brunoisean txikitu (baratxuria, tipula eta azenarioa).
  • Tomatea galdarreztatu, zuritu,  kendu haziak eta dadotxoetan moztu.
  • Ganbak zuritu eta moztu dadotan .
  • Zuritu eta moztu paisanan  azenarioa purea egiteko.
    Kimu berdeak hautatu.

ELABORAZIOAK:

  • Prestatu saltsa amerikar usaintsua.
  • Fartsaren barazkia sukaldatu, ganbak eta txangurro haragia gehitu eta brandyarekin flanbeatu. Behar izanez gero, murriztu eta potoldu maizenarekin.
  • Egosi azenarioa  ingelesera, freskatu eta birrindu termomixean 25 gradutara, pomadan dauden gurinezko dadoekin batera. Prest jarri eta erreserbatu.
  • Egosi wonton laminak ingeles erara minutu batez. Filma duen erretilu baten gainean geruzatan zabaldu.
  • Bete wonton xaflak fartsarekin bete eta itxi puntak elkartuz  pakete karratu bat eginez. Buelta eman. Olioz margotu eta  filmez estali  lehor ez daitezen.

ZERBITZUA:

  • Berotu azenario-saltsa eta purea, eduki maria bainuan.
  • Berotu ravioliak mikrouhin-labean momentuan, plateratu, napatu saltsarekin eta lagundu azenario-pure koilarakadaz eta kimu berdeekin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
2.98kcal
Karbohidratoak
0.61g
Proteinak
0.11g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.12ug
C bitamina
0.35g
A bitamina
0.03ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.03mg
Kaltzioa
0.45mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.03g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.