Fartsaren barazkia sukaldatu, ganbak eta txangurro haragia gehitu eta brandyarekin flanbeatu. Behar izanez gero, murriztu eta potoldu maizenarekin.
Egosi azenarioa ingelesera, freskatu eta birrindu termomixean 25 gradutara, pomadan dauden gurinezko dadoekin batera. Prest jarri eta erreserbatu.
Egosi wonton laminak ingeles erara minutu batez. Filma duen erretilu baten gainean geruzatan zabaldu.
Bete wonton xaflak fartsarekin bete eta itxi puntak elkartuz pakete karratu bat eginez. Buelta eman. Olioz margotu eta filmez estali lehor ez daitezen.
ZERBITZUA:
Berotu azenario-saltsa eta purea, eduki maria bainuan.
Berotu ravioliak mikrouhin-labean momentuan, plateratu, napatu saltsarekin eta lagundu azenario-pure koilarakadaz eta kimu berdeekin.
Nutrizio informazioa (errazio 1)
Energia
2.98kcal
Karbohidratoak
0.61g
Proteinak
0.11g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.12ug
C bitamina
0.35g
A bitamina
0.03ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.03mg
Kaltzioa
0.45mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.03g
Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.