ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

PARMENTIER PUREA

21/06/2022

min

FAMILIA: KREMAK ETA PUREAK

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 1 kgren baliokide direnak

Patata
1,00 kg
Esnea
0,20 l
Gurina
0,05 kg
Gatz mehea
0,01 kg
Piperbetz zuri ehoa
8,00 g

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Patatak zuritu, garbitu eta zatitu zati handitan.

ELABORAZIOA

  • Egosi patatak gatzdun uretan.
  • Behin samurtuta, xukatu ahalik eta ongien.
  • Esnea eta gurina nahastu eta irakin.
  • Pasa saretxo estua duen puregailu batetik eta tarteka gehitu esnea eta margarina lehengoan egosita.
  • Amaitzeko gatz-puntuan jarri, eta piperbeltz zuri bota.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.0ug
C bitamina
0.0g
A bitamina
0.0ug
Zinka
0.0mg
Burdina
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.