ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

OKIN-PATATAK

24/02/2024

min

FAMILIA: HORNIDURA

BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 10 ano/unitate -arentzat 1 kgren baliokide direnak

Patata
0.80 kg
Tipula
0.13 kg
Ekilore-olioa, 0,2 gradu
1.0 l
Sukaldeko ardo zuria
0.10 l
Gatz mehea
0.010 kg
Piperbetz zuri ehoa
8.0 g

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Patatak zuritu eta moztu 5 mmko xerratan. Gorde.
  • Tipula moztu julianera. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Rustidera batean patata geruza jarri eta tipula apur bat.
  • Gatza eta piper-ahutsa bota.
  • Beste geruza bat jarri eta gatza eta piper-ahutsa bota. Horrela rustidera guztia bete harte.
  • Aukerako ardo txuri txorrostada bat bota daiteke.
  • Olioz bete.
  • Konfitatu sutan edo labean.
  • Konfitatuta ondoren olioa kendu zerbitzua egiteko.
  • Olio hau berrerabili daiteke edozer elaborazio egiteko.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
829.78kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
92.21g
Koipeak
92.21g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
11.08g
Gantz azido monoasegabeak
18.92g
Gantz azido poliasegabeak
58.43g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.0mg
Burdina
0.03mg
Zinka
0.92mg
A bitamina
3.97ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.