ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

BAINILAZKO PANNAKOTA FRUITU GORRIEKIN ETA JOGURT IZOZKIAREKIN

24/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

Osagaiak 4 ano/unitate -arentzat

Esnea
0.13 l
Esnegaina (harrotzekoa)
0.50 l
Azukrea
0.050 kg
Banillazko zorroa
10 g
Gelatina colas de pescado
4.0 g
FRUITU GORRIDUN COULIS-a
0.25 l
YOGURT IZOZKIA
0.20 l

Osagaiak: FRUITU GORRIDUN COULIS-a - 0.25 l

Elaborazioa

 

1.-Gelatina orriak ur hotzetan sartu.

2.-Esnea eta esnegainaren erdia lapikoan sartu azukrea eta bainilarekin eta berotu 

3.-Lapikoa irakiten hasten denean sutik atera.

4.-Esnea iragazi, gelatina xukatu, gehitu eta ondo nahastu

5-Gordetako esnegaina gehitu epeltzeko   

6.-Guztia ondo nahastuta dagoenean moldeetara atera eta eranskailuan sartu hoztu arte, gero hotzetan mantendu behar dira zerbitzatu arte.

7.-Jogurt izozkia egin.

8.-Fruitu gorrien koulisa egin.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
282.63kcal
Karbohidratoak
70.69g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
2.03g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.59mg
Burdina
0.37mg
Zinka
0.23mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.