ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

OGI ERDI INTEGRALA

24/06/2022

min

FAMILIA: OKINTZA

Pan y productos de obrador: Pan y productos de obrador
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

Osagaiak 25 ano/unitate -arentzat

Irin gogorra
0.30 kg
Irin biguna
0.10 kg
Gari-irin integrala
0.60 kg
Ura
0.63 l
Gatz mehea
0.018 kg
Legamia
0.0040 kg

Elaborazioa

OHARRA: Ondorengo errezeta 1kg irinerako planteatuta dago, zeinetik 60g-ko 25 pieza inguru ateratzen diren.

Osagaiak:

  • Indar-irina...................... 300g
  • Irin ahula........................ 100g
  • Gari-irin integrala..............600g
  • Ura................................. 630g
  • Gatza.............................. 18g
  • Legamia............................ 4g
  • Ama masa integral likidoa.. 30g

ELABORAZIOA:

  • Aurreko egunean, masa ama freskatu, gutxienez 8 ordu lehenago aktiba dezan.
  • Jarri osagai guztiak oratzeko makinan eta oratu 4 minutuz 1. Abiaduran eta 12 minutuz 2. Abiaduran.
  • 20 minutuz blokean pausatu. Zatitu, boleatu eta pausatu beste 15-20 minutu.
  • 2 orduko prestakuntza eta hartzidura.
  • Greñatu eta egosi beharren arabera.
    • Aurreegosia. 2. programa-konbentzioa: 210ºC, tiro itxia, lurruna, 7 min.
    • Barrak zola labean; 230ºC 6-4-3, tiro itxia, lurruna 8 min, ireki tiroa eta amaitu beste 2-30 min gutxi gorabehera tamainaren arabera. Gehiegi estutzen dela ikusten badugu, labearen tenperatura jaitsi dezakegu.

* Errezeta honek askotariko haziak eta pipak onartzen ditu, beratzen jarriak eta ondo xukatuak, oratzearen amaieran gehituko direnak.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
0.0kcal
Karbohidratoak
0.0g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.25mg
Burdina
0.25mg
Zinka
0.25mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.