ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

OSSOBUCCOA MILANEKO ERARA

27/06/2022

min

FAMILIA: HARAGIAK

Segundos platos, carne: Segundos platos, carne
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

glutena

glutena

esnea

esnea

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Ossobuco xerratua
2,00 kg
Berakatza, burua
0,30 ud
Tipula
0,35 kg
Azenarioa
0,10 kg
Adar tomatea
0,15 kg
Sukaldeko ardo beltza
0,30 l
Spaghettia
0,13 kg
Gurina
0,03 kg
Mozzarella Gazta birrindua
0,10 kg
Irin biguna
0,08 kg
Gatz mehea
0,03 kg
Piperbetz zuri ehoa
10,00 g
Intxaur muskada-hautsa
1,00 g
Perrexil-sorta
0,10 ud
HONDO ILUNA
1,00 l

Elaborazioa

AURREELABORAZIOAK

  • Berakatza xaflatan moztu, tipula julianan, azenarioa ilargi erditan eta tomateak laurdenetan zatitu. Gorde.
  • Ossobuccoa aurreelaboratu. Gorde.
  • Perrexila brunoisean moztu. Gorde.

ELABORAZIOA

  • Hondo iluna prestatu.
  • Ossobuccoa gatzarekin eta piperbeltzarekin ondu, apur bat irineztatu eta frijitu; olioa kendu eta gorde.
  • Barazkiak gogortasunaren arabera sueztitu (tomatea ez ezik); sueztitu ondoren gehiegizko koipea kendu; sutan berriro jarri eta tomatea gehitu; sueztitu.
  • Ossobuccoa barazkien lapikora gehitu eta sueztitu.
  • Ardo beltza bota eta trinkotu.
  • Hondo ilunarekin busti eta egosi haragia bigundu arte.
  • Haragi zatiak lapikotik atera eta saltsa turmixarekin xehatu eta txinotik iragazi.
  • Bildu saltsa eta ossobucco zatiak; irakinaldi bat eman eta gatz puntua eman. Gorde.
  • Espagetiak ingeles erara egosi; freskatu eta xukatu; plaketan ipini eta olio pixka bat gehitu itsats ez dadin; piperbeltz zuriarekin, intxaur muskatuarekin, gurinarekin eta gazta birrinduarekin ondu. Filmarekin estalita gorde.

ZERBITZUA

  • Pasta gainetik gazta birrindu gehiago ipini eta labean sartu berotzeko eta gainerretzeko
  • Ossobuccoa irakin arazi.

PLATERERATZEA

  • Plater atalean ossobuccoa jarri, albo batean pasta bero beroa ipini.
  • Perrexil txikituarekin hautseztatu.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
3.57kcal
Karbohidratoak
0.73g
Proteinak
0.13g
Koipeak
0.01g
Koipeak
0.01g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
0.14ug
C bitamina
0.42g
A bitamina
0.03ug
Zinka
0.03mg
Burdina
0.04mg
Kaltzioa
0.53mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Zuntza
0.04g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.