ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

ESNE-GAIN HARROTUA

24/02/2024

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

esnea

esnea

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat 1 lren baliokide direnak

Esnegaina (harrotzekoa)
1.0 l
Azukrea
0.13 kg

Elaborazioa

ELABORAZIOA

  • Esne-gaina eta erabiliko diren tresna guztiak oso hotz egongo dira, 4 ºC-tan gutxi gorabehera. Beharrez gero izotz maria bainuaren gainean irabiatu. 
  • Edo ipini esne-gain hotza irabiagailuaren ontzian hagaxkarekin.
  • Esne-gaina irabiatu eta loditzen hasten denean azukrea bota eta harrotzeaz amaitu.
  • Ondoren hozkailuan gorde.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
99.75kcal
Karbohidratoak
24.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.72g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.15mg
Burdina
0.07mg
Zinka
0.03mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.