ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

TXOKOLATE MOUSSE-a

18/05/2022

min

FAMILIA: AZKENBURUKOAK

Postres: Postres
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

arrautzak

arrautzak

esnea

esnea

soja

soja

Gluten-aztarnak

Gluten-aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Oskoldun fruituen aztarnak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Arrautzak
2.0 ud
Estaldura beltza 50%
0.33 kg
Esnegaina (harrotzekoa)
0.50 l
Ura
0.040 l
Azukrea
0.12 kg
Gorringoa pasteurizatua.
0.12 l

Elaborazioa

ELABORAZIOA

  • Ponpa-ore bat egin:
  • Egosi azukrea eta ura 130ºC-tan
  • Gorringoak eta arrautzak zuritu eta almibarra gehitu.
  • Irabiatzen jarraitu hoztu arte.
  • Gehitu ponpa-oreari urtutako estaldura maria bainuan. Nahastu emeki-emeki.
  • Bota esne gain erdi-muntatuaren gainera. Nahastu poliki.

ZERBITZUA

  • Zatitu laukizuzen forma emanez.
  • Alde batean, kafe izozki-quenefa bat jarri lur kranbelarekin.
  • Beste alde batean, txokolate-kafe saltsarekin lerro bat egin.
  • Moussearen gainean, estaldura zuriko filigrana luze bat jarri.

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
95.76kcal
Karbohidratoak
23.95g
Proteinak
0.0g
Koipeak
0.0g
Koipeak
0.0g
Zuntza
0.0g
Gantz azido aseak
0.0g
Gantz azido monoasegabeak
0.0g
Gantz azido poliasegabeak
0.69g
Kolesterola
0.0mg
Kaltzioa
0.22mg
Burdina
0.15mg
Zinka
0.1mg
A bitamina
0.0ug
C bitamina
0.0g
Azido folikoa
0.0ug
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azukreak
0.0g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.