ES / EUS/ EN
MENU ERREZETAK
AZKENBURUKOAK
BIGARREN PLATERAK, ARRAINA
BIGARREN PLATERAK, HARAGIA
KAFEAK
KOKTELAK
KONFITERIA
LEHENENGO PLATERAK
OGIA ETA OKINDEGIKO PRESTAKINAK
SARRERAK ETA ENTSALADAK

MILHOJAS DE VERDURAS KILOMETRO 0

24/02/2024

min

FAMILIA: BARAZKIAK

Entrantes y ensaladas: Entrantes y ensaladas
Primeros platos: Primeros platos
BEGANOAK:
BARAZKIJALEAK:

ALERGENOAK

glutena

glutena

sulfitoak

sulfitoak

Osagaiak 5 ano/unitate -arentzat

Kuiatxoa
0,25 kg
Kuia
0,25 kg
Tipula gorria
0,25 kg
Perretxikoak
0,25 kg
Piper berdea
0,25 kg
Adar tomatea
0,25 kg
Alberjiniak
0,25 kg
Basa-frantsesporrua
125,00 g
Gatz mehea
0,01 kg
Oliba-olioa, bizia
0,02 l
PERETXIKO SALTSA
0,30 l
Pipermin freskoak
0,05 kg

Osagaiak: PERETXIKO SALTSA - 0,30 l

Elaborazioa

PREELABORACIONES

  • Limpiar y cortar las verduras

ELABORACIONES

  • Elaborar la Salsa de Peretxikos
  • Pasar las verduras por la plancha
  • Con ayuda de un molde montar el milhojas
  • Saltear los espárragos trigueros
  • Freir la paparras

PRESENTACIÓN

  • Poner un poco de la salsa de peretxiko de base para el milhojas
  • Calentar el milhojkas en el horno y colocar el milhojas encima de la salsa y desmoldar
  • Colocar las yemas  de esparrago triguero y la guindilla de ibarra
  • Terminar con un poco de salsa de peretxikos por encima

 

Nutrizio informazioa (errazio 1)

Energia
107.72kcal
Karbohidratoak
4.71g
Proteinak
2.21g
Koipeak
8.22g
Koipeak
8.22g
Azukreak
0.0g
Gatza (Sodioa)
0.0mg
Azido folikoa
46.18ug
C bitamina
15.97g
A bitamina
92.1ug
Zinka
0.42mg
Burdina
0.96mg
Kaltzioa
30.11mg
Kolesterola
0.0mg
Gantz azido poliasegabeak
3.03g
Gantz azido monoasegabeak
3.6g
Gantz azido aseak
1.12g
Zuntza
3.14g

Datuak adierazgarriak dira eta ez dira erabili behar mediku helburuetarako. Webgunearen arduradunak edozein erantzukizunetatik salbuetsita daude.